FOTO VIDEO Decebal Traian Remeş s-a predat autorităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decebal Traian Remeş a fost condamnat la trei ani de închisoare FOTO: Arhivă
Decebal Traian Remeş a fost condamnat la trei ani de închisoare FOTO: Arhivă

În urmă cu doar câteva minute, Decebal Traian Remeş s-a predat poliţiei. Acesta se afla în casa sa din Baia Mare de unde a şi plecat spre sediul IPJ Maramureş.

UPDATE 

Însoţit de familie, Decebal Traian remeş a ajuns din nou la IPJ Maramureş. Acesta nu a vrut să dea nicio declaraţie legată de sentinţa de astăzi, alegând să meargă liniştit în sediul IPJ Maramureş. 


Acesta nu s-a arătat foarte afectat de decizia judecătorilor, însă părea abătut în momentul în care s-a despărţit de membrii familiei. Fostul ministru al Agriculturii a revenit la sediul IPJ Maramureş în jurul orei 12.00, când deja exista mandatul de arestare emis pe numele său. 

UPDATE Mandatul de executare a pedepsei de trei ani de închisoare cu executare în cazul fostului ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeş a ajuns la Inspectoratul de Poliţie Maramureş, Remeş urmând să fie dus în arest, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Maramureş, Cecilia Grozavu, a declarat că mandatul de executare a pedepsei de trei ani cu executare în cazul fostului ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeş a ajuns, luni, la instituţie.

Ea a afirmat că Remeş va fi dus, în cursul acestei zile, în Centrul de Reţinere şi Arest al Poliţiei Maramureş, urmând ca apoi să se stabilească în ce penitenciar va fi încarcerat.

Fostul ministru al Agriculturii, care locuieşte la Baia Mare, a ajuns cu o maşină la Poliţia Maramureş, luni, în jurul orei 10.20. Fostul ministru a coborât din maşină la poarta Poliţiei, intrând singur în sediu pentru a se preda autorităţilor care trebuie să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei. El nu a dorit să comenteze decizia magistraţilor.

La scurt timp după aflarea sentinţei dată de completul de cinci magistraţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Decebal Traian Remeş, fostul ministru al Agriculturii s-a predat. Acesta a fost preluat de către reprezentanţii IPJ Maramureş de unde urmează să fie transferat la Penitenciar. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite