FOTO RUGBY Superliga 2015: CSM Ştiinţa Baia Mare - RCM Timişoara 19-24. Prima înfrângere după şapte ani a "zimbrilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Ştiinţa Baia Mare joacă astăzi, 4 aprilie, cu începere de la ora 11:00, pe teren propriu în faţa echipei RCM Timişoara, acesta fiind primul derby al actualei ediţii a Superligii de Rugby. La finalul celor 80 de minute băimărenii speră să fie declaraţi câştigători.

UPDATE 1 CSM Ştiinţa Baia Mare a pierdut partida cu RCM Timişoara după un meci presărat cu foarte multe greşeli din partea băimărenilor. A fost un meci în care băimărenii nu au ştiut să îşi facă viaţa uşoară, lăsând timişorenilor şansa de a conduce ostilităţile. O primă înfrângere a rugbiştilor băimăreni din actuala ediţie de campionat, dar una care, potrivit declaraţiilor făcute de către Constantin Ene, nu schimbă cu nimic datele problemei.

Ene a declarat că obiectivul CSM Ştiinţa Baia Mare este unul cât se poate. Fiecare meci de cum încolo va fi abordat la victorie, indiferent de adversarul întâlnit.

Antrenorul Eugen Apjok a declarat la finalul partidei că echipa sa nu a făcut cel mai bun meci, declarând mai în glumă, mai în serios că "singurul lucru pozitiv după această înfrângere este faptul că am scăpat de acea chestiune cu invincibilitatea pe teren propriu". 

"S-a dovedit încă o dată că nimeni nu este invincibil mai ales în sport. Din păcate astăzi am făcut o partidă slabă. I-am lăsat pe timişoreni să preia conducerea iar în momentul în care s-au aflat în avantaj au încercat să închidă jocul, recurgând la o serie de infracţiuni dovadă numărul mare de infracţiuni comise. Noi am avut probleme la momentele fixe, la margini şi la grămezile ordonate. Din păcate nu putem alinia cei mai buni jucători, dar vom încerca în continuare să găsim soluţii. 

image

Şi astăzi datorită problemelor de efectiv am fost nevoiţi să jucăm cu al treilea taloner care de fapt joacă ca şi pilier. Din păcate săptămâna trecută am pierdut balamaua echipei, numărul nouă şi numărul zece fiind accidentaţi. Scuze şi motive sunt, însă cei care au intrat astăzi pe teren trebuia să dea mai mult. Cu siguranţă timişorenii au venit mult mai motivaţi şi determinaţi", a declarat Eugen Apjok la final de partidă. 

UPDATE CSM Ştiinţa a preluat conducerea pe tabela  de scor pe final de prima repriză, după ce fusese condusă de RCM Timişoara.

Se anunţă a fi un meci interesant, în care fiecare echipă va încerca să profite de greşelile adversarului, mai ales că punctele puse în joc contează enorm. 

Citeste si: Gică Hagi, furios după ce fiul său a fost umilit de Kovacs: „I-a pus să îi care costumul până în ţară!“ Replica belgianului: "Am bagaje multe!"

Armata învinsă s-a întors: România U-17 s-a făcut de râs în Anglia. Ce spune antrenorul şi cât ne-a costat ruşinea lor

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite