FOTO Imaginaţia fără limită a contrabandiştilor. Cu ce au transportat ilegal ţigări în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coletul cu ţigări găsit de poliţiştii de frontieră. FOTO: Poliţia de Frontieră
Coletul cu ţigări găsit de poliţiştii de frontieră. FOTO: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au confiscat 300 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Tutunul a fost trecut ilegal peste frontieră în România cu ajutorul unei drone.

La finele săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră au sesizat un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera din Ucraina în România. Odată ce au monitorizat traseul aparatului de zbor, oamenii legii au descoperit în zona de frontieră un colet de mici dimensiuni care conţinea ţigări de contrabandă. 

„În cel mai scurt timp, s-a luat măsura informării autorităţilor ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului. În urma inventarierii coletului, a rezultat cantitatea de 300 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 3.500 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării”, a arătat Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

contrabanda. foto itpf maramures

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum şi pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea ilegală. 

Citeşte şi

Un tânăr liberal a fost pus director la Apele Române Maramureş, unde mama sa este inspector, iar unchiul inginer

VIDEO A început sezonul de schi în Maramureş. Ce tarife au pârtiile din Cavnic

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite