FOTO Cum se mai face contrabandă în România. Metoda „modernă“ folosită pentru a introduce ilegal ţigări în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost aduse cu drona. FOTO: ITPF Maramureş
Ţigările au fost aduse cu drona. FOTO: ITPF Maramureş

Un ucrainean în vârstă de 50 de ani a fost reţinut de poliţiştii de frontieră după ce a introdus ilegal tutun în ţară, cu ajutorul unei drone.

Duminică noaptea, 14 iulie, poliţiştii de frontieră care veghează graniţa de nord a ţării au fost alertaţi de un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni. După ce au monitorizat traseul aparatului de zbor, au observat în zona frontierei o persoană. 

„Patrula poliţiei de frontieră a observat cum persoana în cauză a preluat un colet de mici dimensiuni şi încearcă sa-l transporte spre interiorul ţării, moment în care lucrătorii noştri au intervenit pentru interceptarea acesteia. În urma acţiunii, s-a reuşit reţinerea cetăţeanului ucrainean, iar în apropierea acestuia a fost descoperit un colet de mici dimensiuni, care conţinea ţigări de provenienţă ucraineană”, au arătat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. 

Coletele de mici dimensiuni conţineau 250 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 3.000 de lei. Acestea au fost confiscate, iar împotriva ucraineanului a fost luată măsura reţinerii, el fiind cercetat pentru contrabandă. 

Citeşte şi

Actele necesare pentru obţinerea paşaportului. Documentul se eliberează în aproximativ 10 zile lucrătoare

Surpriză de proporţii în cazul unui jaf armat comis la un amanet din Satu Mare. Cine este unul dintre suspecţii care dă lecţii primarului pe Facebook

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite