Duruşa Summer Hills, ediţia a VIII-a. Consiliul Judeţean contribuie cu 15.000 de lei pentru organizarea festivalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul „Duruşa Summer Hills” se desfăşoară în perioada 18-20 august, în satul Duruşa, comuna Valea Chioarului. Asociaţia Road Runner Society, organizatoarea evenimentului, a solicitat un sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean Maramureş.

Andrei Alexandru Pop, preşedintele Asociaţiei a precizat, în cererea transmisă în atenţia Consiliului Judeţean, că se preconizează participarea a 1.000 - 1.500 de persoane din ţară şi din străinătate. Consilierii judeţeni au aprobat, astfel, alocarea sumei de 15.000 de lei din rezerva bugetară, în vederea finanţării parţiale a acestui eveniment care se adresează, cu precădere, tinerilor.Consilierii judeţeni au aprobat, astfel, alocarea sumei de 15.000 de lei din rezerva bugetară, în vederea finanţării parţiale a acestui eveniment care se adresează, cu precădere, tinerilor. Gabriel Zetea, şeful administraţiei judeţene a declarat că acest festival este unul dintre evenimentele care fac cunoscut numele Maramureşului peste hotare. ”Am participat la câteva ediţii ale Festivalului Duruşa Summer Hills şi am rămas impresionat atât de modul de organizare al evenimentului, cât şi de propagandă deosebită care se face judeţului şi care aduce numeroşi invitaţi dinafara graniţelor ţării. Turiştii care aleg să petreacă în Maramureş câteva zile de relaxare se pot bucura de tot ce are judeţul nostru mai frumos: natură şi peisaje extraordinare. Mă bucur că, alături de consilierii judeţeni, i-am sprijinit şi în acest an pe organizatorii festivalului”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea.

Gândit iniţiat ca un picnic între prieteni, Duruşa Summer Hills a devenit, în scurt timp, unul dintre evenimentele cele mai îndrăgite de sfârşit de vară de pe scena festivalurilor open air underground din ţară. În cele şapte ediţii desfăşurate până în prezent, festivalul a găzduit peste 2000 de artişti, DJ şi şi performeri, precum şi peste 8.000 de participanţi din ţară şi din străinătate. 

Mai puteţi citi:

Medic şi secretară, arestaţi la domiciliu pentru luare de mită. 58 de acte de luare de mită, în doar trei zile

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite