Cupoane puţine pentru maramureşenii care vor participa la programul Rabla 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maramureşenii dornici să îşi schimbe maşina veche cu una nouă vor putea să se înscrie în a doua etapă a programului Rabla. Deşi au rămas mai puţin de două zile până la reluarea programului, societăţile de colectare a maşinilor nu au fost încă informate cu privire la valoarea voucher-ului sau a numărului de cupoanelor acordate Maramureşului, dar este probabil ca numărul de cupoane să fie cu mult mai mic decât cererea.

Cu mai puţin de două zile până la startul celei de-a doua etape a programului destinat reînoirii parcului auto naţional, nu s-au pus încă la dispoziţia celor interesaţi ultimele reglementari cu privire la desfăşurarea acestei etape. „ Am înţeles că se vor da 6.000 de cupoane la nivel de ţară. Acestea vor fi repartizate la nivel de judeţ în funcţie de numărul de maşini care depăşesc 10 ani, maşini existente în evidenţa Serviciului Circulaţiei. Din cele 6.000 de cupoane nu ştiu câte vor ajunge în Maramureş. Am dori un număr cât de maremai mare, şi pentru noi şi pentru populaţie, mai ales pentru populaţie, că în etapa trecută am avut vreo 400 de oameni care au optat să aducă maşinile în programul Rabla la unitatea noastră şi vă daţi seama ce scandal a fost când s-au primit 11 cupoane“ a arătat Augustin Iluţ, reprezentantul Remat. 
 

Deşi nu se cunoaşte încă valoarea cupoanelor pentru această etapă, în prima parte a programului Rabla 2013 aceasta a fost de 6.500 de lei. Cei care doresc să se înscie în program trebuie să se prezinte la unul dintre centrele autorizate, având asupra sa certificatul de înmatriculare, cartea de identitate a maşinii, buletinul, certificatul de atestare fiscală cu impozitele şi taxele achitate. 

Programul Rabla 2013: În ce condiţii iţi poţi casa vechea maşina pentru una nouă

Atac la Rable. Maşinile abandonate sunt ridicate de Poliţia Locală

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite