Cum ne facem singuri de râs: S-au furat tuburi şi s-au distrus podeţe construite de pe drumul Baia Sprie – Bârsana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avanseaza lucrarile la Drumul Expres

Se fură tot în Maramureş. Poliţiştii maramureşeni trebuie să identifice autorii furturilor carew au avut loc la începutul aceste săptămâni pe drumul Baia Sprie-Bârsana. Au fost furate tuburi şi distruse podeţe.

Constructorii care lucrează în cadrul proiectului „Reabilitare traseu de drum judeţean Baia Sprie (DN 18) – Cavnic (DJ 184) – Ocna Şugatag (DJ 109 F) – Călineşti (DJ 185) – Bârsana (DJ 185)” sunt cei care au semnalat aceste probleme oamenilor legii. 

Primul furt a avut loc sâmbătă 28 februarie 2015, când s-a furat un tub de 5 metri de la un podeţ care face accesul la o proprietate în localitatea Şurdeşti, pentru ca în a doua zi a lunii martie să fie furate  alte două tuburi şi două cofraje pentru beton de la podeţe realizate în aceeaşi localitate.

Mai mult decât atât, în Şişeşti au fost demolate două podeţe din beton construite ca accese la proprietăţi.

"În aceste situaţii, atât firma executantă – S.C. Diferit – cât şi Consiliul Judeţean Maramureş au sesizat poliţia locală dar şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean, pentru a se identifica autorii furturilor şi ale distrugerilor şi pentru a se lua măsurile legale care se impun în asemenea situaţii", au anunţat oficialii CJ Maramureş. 

Citeste si: INTERVENTII Pentru drumurile pline de gropi ale Maramureşului este nevoie de ambulanţe cu tracţiune 4x4

Regele asfaltului Dorinel Umbrărescu, furt la drumul mare cu acte adiţionale

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite