Crima pasională în Maramureş. Soţul gelos, cercetat în arest preventiv pentru omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arstat preventiv
Bărbatul a fost arstat preventiv

Bărbatul acuzat că l-ar fi ucis pe borşeanul cu care soţia lui se presupune că avea o relaţie a ajuns după gratii. Borşeanul de 38 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi riscă ani grei de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Tribunalul Maramureş a aunţat că bărbatul în vârstă de 38 de ani, din Borşa, a fost arestat prevetiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru omor şi riscă ani grei de închisoare. „Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 07.01.2019, în jurul orelor 1830, pe fondul consumului de alcool şi ca urmare a unui conflict spontan, i-a aplicat victimei o lovitură cu cuţitul în zona toracelui, după care a părăsit locul faptei. Imediat după incident, victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Borşa unde, la scurt timp, s-a constatat decesul. Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş”, se arată în documentul transmis prsei de către Tribunalul Maramureş.

Cazul a fost relatat în Adevărul la momentul respectiv. Potrivit unor surse, bărbatul îşi bănuia soţia de infidelitate, astfel că în data de 7 ianuarie a urmărit-o. Când ea a urcat în maşina victimei, soţul gelos i-a urmărit, iar când au oprit maşina s-a dus la el şi i-a aplicat o lovitură de cuţit în zona toracelui. Victima a mai reuşit să parcurgă cu maşina câţiva metri, însă a intrat într-un gard. A fost chemată o ambulanţă şi bărbatul a  fost transportat la spital, dar o oră mai târziu, medicii constatau decesul.

Acum, soţul gelos se află după gratii, cercetat pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă pân la 20 de ani de închisoare.

Mai puteţi citi:

Crimă pasională în Maramureş. Un bărbat de 34 de ani a fost ucis de soţul femeii cu care se iubea în secret

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite