Comerciant prins cu plăcinte făcute la bormaşină. Ce amendă uriaşă a primit fiindcă a rotit aluatul cu burghiul spiralat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aluat preparat cu bormaşina FOTO: Captură Video
Aluat preparat cu bormaşina FOTO: Captură Video

Un comerciant de la Târgul de Crăciun din Baia Mare a fost amendat de către inspectorii OPC după ce a fost surprins folosind o bormaşină pentru a învârti aluatul pentru plăcinte. Agentul economic s-a ales cu 20.000 de lei amendă, iar activitatea i-a fost întreruptă temporar.

Agentul economic este din Baia Mare şi în cursul săptămânii a fost surprins în timp ce amesteca aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină. Cazul nu este însă singular, un alt comerciant fiind surprins făcând acelaşi lucru la ediţia de anul trecut a Sărbătorii Castanelor.

„Ne-am autosesizat în acest caz. Tocmai am terminat de efectuat controlul pentru că ieri (n.r. joi, 12 decembrie) nu era în orele de program la târg şi i-am înmânat o invitaţie. Operatorul din Baia Mare nu este acelaşi cu cel de anul trecut. A fost amendat cu 20.000 de lei şi i-a fost suspendată temporar activitatea pentru condiţii de lucru necorespunzătoare”, a declarat Dacian Manoliu, comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş. 

Agentul economic folosea bormaşina pe post de mixer de la deschiderea Târgului de Crăciun, eveniment care a avut loc la începutul lunii decembrie. Acesta îşi va putea relua activitatea după ce va respecta normele stabilite de lege. 

Citeşte şi

Cine este Cristian Anghel, unul dintre cei 12 cavaleri condamnaţi penal şi lăsaţi fără decoraţie de către Klaus Iohannis

Cum le va ajuta familia Alexandrei Măceşanu pe cele trei fetiţe şi pe soţia pădurarului ucis în Maramureş

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite