Cele două campioane mondiate, transferate de HCM Baia Mare, au început pregătirile cu echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra do Nascimento şi Barbara Arenhart, cele două brazilience din lotul HCM Baia Mare, au ajuns la începutul săptămânii în oraş. Acestea au plecat spre Austria, pentru a se alătura echipei HCM în stagiul de pregătire de la Kaunertal.

Atât do Nascimento, cea mai bună handbalistă din lume în 2012, cât şi Arenhart, cel mai bun portar al Mondialului de anul trecut, s-au declarat entuziasmate de acest nou început şi au mărturisit că sunt încrezătoare în capacitatea HCM-ului de a-şi îndeplini obiectivele.
 

„Cred că avem o echipă foarte puternică: Baia Mare şi-a păstrat cele mai importante jucătoare pe care le-a avut în sezonul precedent şi a transferat handbaliste foarte puternice. Aşa că eu consider că HCM Baia Mare este acum o echipă foarte bună“, a declarat do Nascimento.


„Am un sentiment pozitiv legat de obiectivele pe care le are HCM-ul în acest sezon. Consider că avem o echipă bună şi, desigur, vor fi greu de atins toate aceste obiective, dar avem timp să muncim şi sper că le vom îndeplini“, a menţionat Arenhart.


Ambele brazilience, campioane mondiale en titre, au venit la campioana României de la campioana Austriei, Hypo Viena.

HCM Baia Mare se pregăteşte pentru noul sezon. Şapte jucătoare au fost convocate la echipele naţionale

VIDEO „Final Four“, titlul şi Cupa României, obiectivele HCM Baia Mare

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite