HCM Baia Mare se pregăteşte pentru noul sezon. Şapte jucătoare au fost convocate la echipele naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HCM Baia Mare începe pregătirea pentru noul sezon Foto: Adevărul
HCM Baia Mare începe pregătirea pentru noul sezon Foto: Adevărul

HCM Baia Mare a început pregătirea pentru noul sezon cu un cantonament în Austria. Aici se vor alătura echipei Barbara Arenhart şi Alexandra Do Nascimento. Şapte jucătoare din lotul băimărenilor au fost chemate la echipele naţionale.

Până în 29 iulie, HCM Baia Mare va efectua un stagiu de pregătire în Kaunertal, Austria. Cantonamentul campioanei României va fi unul mixt, în care sesiunile de pregătire în aer liber vor alterna cu şedinţele din sala de forţă. De asemenea, în acest cantonament sunt programate şi primele antrenamente cu mingea, în sală. Campioanele mondiale Barbara Arenhart şi Alexandra Do Nascimento se vor alătura şi ele HCM-ului în cantonamentul din Austria. Lois Abbingh si Geta Diniş Vârtic sunt jucătoarele care, din motive de sănătate, vor rata acest cantonament, ambele jucătoare rămânând în ţară pentru programe personalizate de recuperare.
 

Pentru şapte componente ale HCM Baia Mare au venit convocări la naţionale în perioada imediat următoare. Astfel cinci jucătoare au fost chemate la naţionala României la începutul lunii august, pentru un turneu de pregătire în Ungaria. Este vorba despre sportivele Paula Ungureanu, Ada Nechita, Valentina Ardean Elisei, Eliza Buceschi şi Laura Oltean. Alte două handbaliste de la campioana României, rusoaicele Ksenia Makeeva şi Ekaterina Davydenko, au fost convocate şi ele, pentru finalul lunii iulie, începutul lunii august.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite