Captură de bani, arme şi droguri în Maramureş. Traficanţi prinşi în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
10 kilograme de canabis au fost confiscate şi două persoane arestate preventiv
10 kilograme de canabis au fost confiscate şi două persoane arestate preventiv

Doi traficanţi de droguri au fost ridicaţi de poliţişti şi reţinuţi. Oamenii legii au confiscat bani, arme şi droguri în urma percheziţiilor efectuate.

În zilele de 21 şi 22 martie 2022, poliţiştii din Maramureş au avut o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri în cadrul căreia au realizat două activităţi de prindere în flagrant, două mandate de percheziţie în judeţul Maramureş şi două percheziţii auto. 

„În urma acestor activităţi au fost identificate şi ridicate în vederea indisponibilizării cantitatea de peste 10 kilograme de canabis, o cultura indoor pentru cultivarea canabisului, o instalaţie de iluminat şi ventilat utilizată la creşterea şi întreţinerea culturii, un pistol metalic de culoare neagră, calibru 6 mm, suma de 26.865 lei şi un autoturism”, arată un comunicat al DIICOT Maramureş.

„A fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbaţi, ulterior fiind arestaţi preventiv, pentru 30 de zile”, potrivit IPJ Maramureş. 

Faţă de doi inculpaţi a fost dispusă arestarea preventivă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş.

Sursa Poliţia Română

instalatie indoor canabis

Acţiunea a fost desfăşurată de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Maramureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca - Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, lucrători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, o echipă canină şi un criminalist din cadrul I.P.J. Maramureş.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. „Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, mai arată DIICOT Maramureş.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Elev din Baia Mare, la un pas să dea foc liceului, pentru a se da mare pe TikTok

Pensiunile din Maramureş rămân fără turişti din cauza războiului din Ucraina. Rezervările, tot mai puţine

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite