Poliţistul trimis în judecată pentru violarea fiului său vrea strămutarea dosarului de la Judecătoria Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Agentul principal de poliţie din Alba Iulia, trimis recent în judecată pentru viol, vrea strămutarea procesului în care urmează să fie judecat.

Bărbatul a depus o acţiunea la Curtea de Apel Alba Iulia prin care solicită ca procesul în care va fi judecat să fie strămutat de la Judecătoria Alba Iulia la o altă instanţă competentă să judece cauza.

Dosarul privind infracţiunea de viol a fost înregistrat la instanţă pe data de 14 aprilie 2022. Curtea de Apel va judeca cererea de strămutare în 10 mai 2022.

Poliţistul a fost arestat preventiv pe data de 24 martie 2022, la Judecătoria Alba Iulia. Acesta lucrează de mai mulţi ani la Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte, subordonat Instituţiei Prefectului Alba şi este absolvent de Teologie. 

Între timp, contractul de muncă al acestuia a fost suspendat. Instanţa de fond a confirmat mandatul de arest preventiv emis anterior pe numele acestuia. 

„În cursul anului 2021, inculpatul M., profitând de vârsta fiului său minor, în vârstă de 5 ani la data faptelor, în mod repetat, a întreţinut cu acesta raporturi sexuale orale (l-a pus pe minor să exercite astfel de raporturi sexuale asupra sa, respectiv a exercitat acte sexuale orale asupra minorului), faptele având loc într-o cameră a locuinţei lor din Alba Iulia, unde se închideau sub pretextul că joacă un joc intitulat „Închisoarea”. 

În aceeaşi împrejurare în care aveau loc raporturile sexuale orale, inculpatul îi arăta fiului său minor, utilizând telefonul mobil, poze în care apăreau persoane de sex masculin dezbrăcate şi în care îşi expuneau organele sexuale”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Vă mai recomandăm:

 

Stâlpii funerari şi „pasărea-suflet“ de pe Valea Sebeşului, tradiţii ce se păstrează de 2000 de ani FOTO

 

Cum s-a mobilizat comunitatea dintr-un oraş ardelean în sprijinul refugiaţilor: TIR-uri cu ajutoare în Ucraina, mii de pachete pentru cei din trenuri

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite