Arme şi muniţii letale şi neletale găsite în urma unor percheziţii domiciliare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Poliţiei Maramureş au efectuat mai multe percheziţii la sediile a doi suspecţi de deţinere ilegală de arme şi a unui suspect de contrabandă cu arme. În urma acestora au fost găsite mai multe arme letale şi neletale.

În urma percheziţiilor efectuate de către poliţişti în cursul zilei de ieri, 10 iulie, au fost identificate o armă letală cu glonţ, o armă de tir cu aer comprimat şi muniţie aferentă armei precum şi două cartuşe, unul pentru pistol mitralieră, iar cel de-al doilea pentru pistol TT,  dar şi patru capse de iniţiere pentru confecţionarea cartuşelor de vânătoare. În urma cercetărilor poliţiştii au constatat că arma letală a fost introdusă în ţară de către unul dintre suspecţi în luna septembrie a anului 2012, ascunsă printre bagajele personale.

Armele şi muniţia au fost confiscate iar cei trei suspecţi, P.F în vârstă de 28 de ani, P.I. în vârstă  de 60 de ani şi M.D. în vârstă de 34 de ani, toţi din Vişeu de Jos, sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, nerespectarea regimului materiilor explozive, deţinerea sau portul fără drept de arma neletală din categoria celor supuse autorizării.

Citeşte şi:

Trei buzoieni, cercetaţi de poliţişti pentru deţinere ilegală de arme de vânătoare

Deţinătorii de arme, verificaţi de poliţiştii tulceni. Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite