Apel umanitar pentru familia lui Liviu Pop, pădurarul ucis în Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia pădurarului ucis în codrul Maramureşului are nevoie de ajutor. Apelul umanitar a fost făcut pe reţelele de socializare de către Silviu Geană, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Silva.

În timp ce procurorii din Maramureş nu au pus pe nimeni sub acuzare pentru uciderea lui Liviu Pop, familia lui, soţia şi cele trei fetiţe trec prin momente grele. Acestea au nevoie de ajutor financiar pentru a duce un trai decent. În acest sens, Silviu Geană, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Silva, a lansat pe Facebook un apel umanitar.

„În urma tragediei din data de 16 octombrie 2019 în care pădurarul Pop Liviu-Pavel de la Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ-Direcţia Silvică Maramureş, în vârstă de doar 30 ani, a fost ucis cu bestialitate în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu de un grup de hoţi de lemn pe care i-a surprins în timp ce tăiau ilegal şi sustrăgeau material lemnos, au rămas în grija mamei trei copii minori (două fetiţe gemene în vârstă de doar un an şi o fetiţă în vârstă de cinci ani). Pe această cale, facem un apel către toţi oamenii cu suflet, pentru a acorda un ajutor umanitar familiei pădurarului Pop Liviu-Pavel, atât de necesar asigurării unui trai decent celor trei fetiţe rămase fără tată”, a arătat Silviu Geană.

Cei care doresc să ajute familia lui Liviu Pop pot face acest lucru prin intermediul contului bancar RO76 BTRL RON CRT 0473 823 501 deschis la Banca Transilvania – Sucursala Târgu Lăpuş pe numele soţiei acestuia, Anamaria Pop.

Ancheta, preluată de procurorul general

Procurorii din Maramureş au bâjbâit timp de o lună, iar vineri, 22 noiembrie, ancheta în cazul pădurarului ucis în pădurea dintre localităţile Rogoz şi Băiuţ a fost preluată de procurorul general. Solicitarea în acest sens a fost făcută de Comunitatea Declic, după ce peste 30.000 de cetăţeni au semnat o petiţie prin care cereau o anchetă imparţială în cazul pădurarului Liviu Pop şi mutarea anchetei, deoarece după mai bine de o lună, nu există suspect în acest caz.

Citeşte şi

Lovitură de imagine pentru procurorii maramureşeni. Cazul pădurarului ucis a fost preluat de procurorul general

Prima reacţie a Comunităţii Declic, după ce cazul pădurarului ucis în Maramureş a fost preluat de procurorul general

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite