Accidente grave în ultimele zile, din cauza vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambele accidente au avut loc vineri noaptea Foto: Arhivă
Ambele accidente au avut loc vineri noaptea Foto: Arhivă

Un tânăr şofer a ajuns la spital, iar alte două persoane au fost accidentate după ce în ultimele 48 de ore au avut loc două accidente, ambele din cauza vitezei excesive. Mai mult, intr-un caz nici şoferul şi nici pasagerul din dreapta nu purta centură de siguranţă.

În noaptea de 11 spre12 iulie, pe DN 18, Dealul Hera, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Un tânăr de 19 ani din comuna Târnova, judeţul Arad a condus un autoturism dinspre Rona de Sus înspre Petrova. Într-o curbă periculoasă la stânga nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului, a acroşat un parapet metalic şi s-a răsturnat pe plafon la 20 de metri de drumul public. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pasagerului pe locul din dreapta spate, un tânăr de 20 de ani din comuna Târnova, judeţul Arad. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt incident s-a produs pe strada Forestierilor din Baia Sprie, în aceeaşi noapte. Un conducător auto în vârstă de 27 de ani din localitate a condus un autoturism pe DN 18 dinspre Baia Mare. Nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, carosabil umed, a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil după care s-a răsturnat în afara drumului.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave iar pasagera pe locul din dreapta faţă o tânără de 22 de ani din Baia Sprie, a fost rănită uşor. Nici şoferul şi nici pasagera nu purtau centura de siguranţă. Conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

VIDEO Accident mortal în Baia Mare. Un tânăr şi-a pierdut viaţa, după ce maşina în care se afla s-a lovit violent de un stâlp

VIDEO Două persoane au murit într-un grav accident de circulaţie

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite