VIDEO Două persoane au murit într-un grav accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la ieşirea din Baia Mare
Accidentul a avut loc la ieşirea din Baia Mare

Dimineaţă neagră pe şoselele din Maramureş. Un accident cumpli a avut loc pe drumul naţional DN18, la ieşirea din Baia Mare, unde un autoturism Dacia a intrat pe contrasesn şi s-a lovit frontal cu un tir. În urma impactului două persoane au decedat, iar o fetiţă de 5 ani este grav rănită.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, când o maşină Dacia a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal de un tir. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim-ajutor şi un echipaj de poliţie.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat pe loc, iar femeia care era în dreapta şoferului a intrat în stop cardio respirator şi a fost resuscitată minute în şir. Chiar şi aşa, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru salvarea ei. O a treia persoană, o fetiţă în vârstă de 5 ani, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare. 

Potrivit primelor informaţii oficiale, cei doi decedaţi sunt fraţi, iar fetiţa în vârstă de 5 ani este copilul femeii. Acestia erau din localitatea Chechiş.

Poliţiştii spun că accidentul de circulaţie a avut loc pe fondul pătrunderii pe contrasens al autoturismului Dacia. Acesta avea 33 de ani, iar sora lui 31.

 VIDEO Grav accident rutier pe o trece de pietoni din Baia Mare

Accident rutier grav în localitatea Onceşti. O persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite