351 de maramureşeni au câştigat la Loteria Bonurilor Fiscale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Data de 13 mai a fost ultima zi în care maramureşenii care şi-au păstrat bonurile fiscale declarate cîştigătoare mai puteau depune cereri de revendicare a premiilor puse în joc.

Potrivit informaţiilor furnizate de către Administraţia Finanţelor Publice Maramureş, până la data de 13 mai au fost depuse la nivel de judeţ un număr de 351 de cereri în acest sens. 

Fondul total de premii la Loteria Bonurilor Fiscale a fost de 1 milion de lei, care se va împărţi în mod egal la numărul total de bonuri fiscale câştigătoare şi validate de ANAF. 

Ministerul Finanţelor ţine să precizeze că un bon fiscal va fi declarat câştigător dacă a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care funcţionează potrivit legislaţiei, sunt lizibile informaţiile, are valoarea totală exprimată în lei, egală cu valoarea extrasă, respectiv a fost emis în ziua extrasă şi nu are menţionat niciun cod de înregistrare fiscală al cumpărătorului.

Cei interesaţi trebuie să ştie că Loteria Bonurilor Fiscale va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar se vor face şi extrageri ocazionale de Sărbători 

Citeste si: Georgică Cornu, arestat la domiciliu în dosarul de evaziune cu un prejudiciu de trei milioane euro

Sorin Roşca Stănescu şi Adrian Sîrbu, acuzaţi că au luat credite de milioane de euro cu acte false. Un credit luat de Elena Udrea, verificat de procurori

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite