11 jucătoare părăsesc HCM Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şase jucătoare vor fi împrumutate Foto: Adevărul
Şase jucătoare vor fi împrumutate Foto: Adevărul

După un an în care au câştigat tot ce se putea alături de HCM Baia Mare, 11 jucătoare vor evolua la alte echipe în viitorul sezon competiţional. În timp ce şase dintre acestea vor fi împrumutate la alte echipe, trei îşi vor înceta colaborarea cu echipa băimăreană, Claudia Cetăţeanu se va ocupa de pregătirea portarilor, iar o jucătoare este liberă de contract.

Mai multe jucătoare de la HCM Baia Mare vor fi împrumutate pentru un an competiţional. Este vorba despre Aneta Pîrvuţ, Andrada Maior-Paşca, Cynthia Tomescu, Ana Maria Tănăsie, Alexandra Ciunt şi Reka Tamaş. Pentru fiecare dintre aceste jucătoare există mai multe solicitări, sportivele urmând să aleagă în cel mai scurt timp echipele pentru care doresc să evolueze în sezonul 2014-2015.
 

Contractul Renatei Ghionea şi cel al Mihaelei Băbeanu vor fi reziliate de comun acord, iar în cazul Oanei Bondar, încetarea colaborării dintre jucătoare şi echipa HCM Baia Mare vine ca o opţiune a antrenorului principal al echipei campioane, Costică Buceschi. 


Claudia Cetăţeanu se va ocupa în continuare de pregătirea portarilor de la echipele de junioare ale HCM Baia Mare. Diana Puiu este liberă de contract.

FOTO VIDEO HCM Baia Mare este campioana României la handbal feminin

HCM Baia Mare a cucerit Cupa României la handbal feminin

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite