Voleibalistele de la Ştiinţa Bacău au învins echipa Unic Piatra Neamţ cu 3-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Volei feminin. Ştiinţa Bacău-Unic Piatra Neamţ (3-0)
Volei feminin. Ştiinţa Bacău-Unic Piatra Neamţ (3-0)

Ştiinţa Bacău a câştigat duminică, la Piatra Neamţ, partida cu Unic, din cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A1 de volei feminin. Miercuri, de la ora 14, în Sala Sporturilor din Bacău, Ştiinţa va juca împotriva formaţiei SCMU Craiova, în etapa a XIV-a a campionatului.

Sportivele de la Ştiinţa Bacău au reuşit să se impună cu 3:0 (25-17, 25-22, 25-15). Potrivit unui comunicat al Ştiinţa Bacău evoluţia bulgăroaicei Tsvetelina Zarkova, proaspăt intrată în echipa băcăuană, a fost notabilă, chiar dacă a fost trimisă în teren în finalul setului al treilea.„Realitatea e că a fost un meci slab făcut de jucătoarele noastre, dar eu pun acest lucru pe oboseala lor, după drumul în Rusia. Desigur că vom vedea în următoarele două etape, de miercuri şi sâmbătă, dacă zborul a fost scuza pentru acest joc. Una peste alta, e bine că am câştigat cu 3-0 şi eu nu cred că acesta va fi jocul echipei noastre şi în viitor”, a declarat după meci antrenorul Florin Grapă.
Ştiinţa Bacău: Denisa Rogojinaru (12 puncte), Tatiana Lupu (9), Ioana Baciu (6), Sabina Moisa (5), Claudia Gavrilescu (5), Cristina Cazacu (4), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Tsvetelina Zarkova (2), Crina Bălţatu (1) şi Irina Radu (1). Antrenor: Florin Grapă. Antrenori secunzi: Aurel cazacu şi Rareş Puni.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite