Un şofer dornic de senzaţii tari transmite live pe Facebook momentul în care loveşte trei maşini parcate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul ân care tânărul scapă maşina de sub control şi acroşează trei maşini parcate FOTO captură video
Momentul ân care tânărul scapă maşina de sub control şi acroşează trei maşini parcate FOTO captură video

Un bărbat de 35 de ani s-a filmat în timp ce loveşte cu autovehiculul trei maşini în municipiul Bacău. Vitezomanul a fugit de la locul accidentului după ce a transmis live pe Facebook momentul în care acroşează autovehiculele parcate.

Incidentul a avut loc sâmbără, 28 mai, pe strada George Bacovia din Bacău. În imaginile apărute pe bacau.net se vede cum şoferul loveşte trei maşini parcate, deşi pasagerul din dreapta îi spune că strada este îngustă şi că nu are loc să treacă. Acelaşi pasager îl îndeamnă să îşi continue drumul fără să se uite în spate.

„Ai grijă, ai grijă, aici! Dă înainte tare şi nu te mai uită în spate. Mergem să parcam maşina undeva. Ţi-am zis să ai grijă că-i îngust” se aude pe filmare.

După ce a lovit autovehiculele parcate, şoferul a fugit de la locul accidentului. Tânărul s-a predat Poliţiei abia după 24 de ore. A fost amendat cu 1.450 de lei şi a rămas fără permis.

„Sâmbătă, 28 mai, în jurul orei 00,30, un conducător auto de 35 de ani din Mărgineni, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Bacovia spre Energiei, a acroşat trei autoturisme parcate. Din impact au rezultat doar pagube materiale. Şoferul a fost sancţionat cu amendă de 1.450 lei şi a rămas fără permis. Conducătorul auto nu s-a prezentat la poliţie în 24 de ore de la accident. Din verificările efectuate s-a constat că maşina nu avea asigurare, astfel că proprietarul a fost amendat şi s-a reţinut certificatul şi plăcuţele de înmatriculare”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Viteza de infarct cu care circula un tânăr pe un drum naţional. Ce amendă i-au aplicat poliţiştii

Viteza de infarct cu care circula un şofer în localitate. Ce sancţiuni i-a aplicat Poliţia Rutieră

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite