Viteza de infarct cu care circula un tânăr pe un drum naţional. Ce amendă i-au aplicat poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un şofer a fost surprins de radar conducând cu 217 km/h în afara localităţii Cleja din judeţul Bacău. Vitezomanul a fost oprit de poliţiştii rutieri, care i-au suspendat permisul şi i-au aplicat o amendă usturătoare.

Joi, 30 decembrie 2021, în jurul orei 01,00, poliţiştii Serviciului Rutier Bacău au depistat în afara localităţii Cleja un conducător auto de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2-E 85, cu viteza de 217 km/h.

”Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Poliţiştii rutieri reamintesc că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.

Pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să respecte viteza maximă legală şi să adapteze viteza la condiţiile meteo şi de trafic.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Şoferi care au dat radarul peste cap. Un vitezoman conducea cu 168 km/h într-o zonă unde limita era de 50 km/h

Vitezoman surprins de radar cu 197 de kilometri pe oră pe un drum judeţean. Amenda uriaşă pe care a primit-o

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite