Trei tineri au fost reţinuţi după ce au furat 15.700 de lei şi 500 de euro de la o bătrână de 90 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Un bărbat de 31 de ani a pătruns în locuinţa bătrânei din comuna băcăuană Sascut şi în timp ce complicii stăteau de pază, a sustras suma de 15.700 de lei şi 500 de euro.

Imediat după comiterea faptei, cei trei au părăsit imobilul părţii vătămate şi au împărţit între ei banii. În noaptea de 26/27 iunie, doi dintre făptaşi au plecat din comuna Sascut cu un autocar, cu intenţia de a ajunge în Italia şi de a se sustrage urmăririi penale.

Poliţiştii au desfăşurat investigaţii pentru găsirea celor doi şi i-au depistat în autogara din Sibiu. În baza a două mandate de aducere, o escortă de poliţişti de la Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni s-a deplasat pe raza municipiului Sibiu, de unde cei doi în cauză au fost aduşi, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Din prejudiciul cauzat a fost recuperată suma de 3.000 de lei şi a fost imobilizat un motoscuter, cumpărat suma de 1.000 de lei, bani proveniţi din săvârşirea furtului.

Cei trei au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.

Alte articole: 

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite