Tânăr înjunghiat pentru că i-a trimis mesaje unei fete. Gelozia l-a orbit pe iubitul tinerei

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din judeţul Bacău, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit cu un cuţit în piept de către un bărbat care i-a reproşat faptul că i-a trimis mesaje pe telefonul mobil iubitei sale.

Un incident violent a avut loc joi, 23 septembrie, în Bacău. Înfuriat de faptul că iubita lui a primit câteva mesaje pe telefonul mobil de la un tânăr, un bărbat i-a cerut socoteală rivalului. Cei doi şi-au aruncat vorbe grele, apoi s-au luat la bătaie. Un martor a sunat la 112.

La un moment dat, iubitul fetei a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe tânăr în zona pieptului. Victima a fost transportată la spitalul din Bacău, iar medicii încearcă acum să îi salveze viaţa.

“Pacientul a ajuns la unitatea noastră cu o plagă înjunghiată la nivelul toracelui şi în prezent este în sala de operaţie”, a declarat Mirela Romaneţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe Bacău.

O anchetă a fost demarată în acest caz, iar agresorul a fost arestat. Atât agresorul, cât şi martorii sunt audiaţi de către poliţişti. Pentru că i-a pus în pericol viaţa, iubitul fetei va fi cercetat pentru tentativă la omor.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Caz şocant la Galaţi. Un copil de 13 ani a fost înjunghiat în gât de unchiul său

Cuţitarul care a înjunghiat un bărbat în centrul Devei a fost reţinut de poliţişti. Victima sa e în spital

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite