Caz şocant la Galaţi. Un copil de 13 ani a fost înjunghiat în gât de unchiul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Un copil de 13 ani a fost înjunghiat în gât de unchiul său, un bărbat de 55 de ani. Acesta i-a tăiat gâtul, provocându-i o plagă de 10 cm. Din fericire, băiatul a scăpat cu viaţă. Unchiul său a fost arestat preventiv pentru 30 zile, sub acuzaţia de tentativă de omor.

 Incidentul a avut loc în satul Ijdileni, din comuna Frumuşiţa. În urma unui conflict mai vechi, băiatul de 13 ani şi unchiul său s-au luat la ceartă. Totul a degenerat, iar bărbatul de 55 de ani l-a înjunghiat pe minor cu un cuţit. 

 „În data de  28.08.2021, pe fondul unui conflict preexistent, precum şi a consumului de alcool, inculpatul (cunoscut cu antecedente penale) a aplicat unei persoane vătămate minore o lovitură cu cuţitul în zona gâtului, rezultatul letal neintervenind datorită îngrijirilor medicale de specialitate acordate competent şi în timp oportun” , au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. 

Rudele copilului au sunat la salvare, i-ar băiatul de 13 ani a fost dus de urgenţă la spital. Medicii au reuşit să-i salveze viaţa. Vecinii acestuia povestesc că este un copil problemă. El nu mai merge la şcoală deoarece era agresiv şi se bătea cu colegii.  De asemenea, unchiul acestuia este recidivist.

Procurii au decis ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 zile, sub acuzaţia de tentativă de omor. 

"La data de 29.08.2021, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii tentativei de omor calificat, prevăzută de art.32 alin.(1) din Codul penal în referire la art. 188 alin.(1) - art.189 alin.(1) lit.e) din Codul 

Cererea a fost admisă de către Tribunalul Galaţi, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la această instanţă a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pentru o perioadă de 30 de zile.

Vă recomandăm şi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

     

Primul incident la noul aquaparc de pe malul Dunării. Doi bărbaţi, aflaţi pe tobogan, au ajuns la spital

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite