Proxeneţi reţinuţi de poliţişti la Bacău. Închiriau apartamente unor tinere care se prostituau

0
0
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au efectuat 3 percheziţii domiciliare la imobilele unor suspecţi de proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie - iunie 2022, mai multe tinere s-au prostituat, fiind ajutate de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 38 şi 68 de ani, care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei în 7 apartamente oferite de aceştia spre închiriere şi care au obţinut astfel sume consistente de bani.

”Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei mun. Bacău au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bacău, unde au găsit şi ridicat în vederea confiscării mai multe telefoane mobile şi diferite documente, parte din ele reprezentând contracte de închiriere”, spun reprezentanţii IPJ Bacău.

Trei persoane au fost duse la sediul Poliţiei municipiului Bacău pentru audieri, iar, în urma administrării probatoriului, acestea au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Fetiţă de 13 ani, jefuită şi violată de trei băcăuani. Ulterior, agresorii au forţat-o să se prostitueze

Bărbatul care a violat o bătrână de două ori în aceeaşi zi şi a strâns-o de gât. Ce  condamnare a primit

Mai multe - Bacău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite