Primăria Bacău dă tichete pentru pensionari în perioada electorală, după ce i-a premiat deja pe elevi, profesori, sportivi şi antrenori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia liberală de la Bacău şi-a dozat electoral premierile de anul acesta. După ce au fost premiaţi, pe 25 martie, toţi sportivii şi antrenorii din Bacău, la Gala Sportului Băcăuan, care avea loc de obicei în decembrie, la începutul lui aprilie au fost daţi bani pentru elevi şi profesori la Gala Învăţământului iar începând de pe 7 aprilie, până pe 30 iunie, vor primi bani şi pensionarii.

O parte semnificativă a bugetului local al municipiului Bacău de anul acesta este orientat de administraţia liberală pe măsuri de stânga, concretizate în premii în bani, diplome şi disctincţii acordate unor categorii sociale extinse. În ultimile zile au primit bani sute de sportivi şi antrenori, elevi, profesori, directori de şcoli şi chiar stundenţi. Atât Gala Sportului Băcăuan, cât şi Gala Învăţământului Băcăuan au avut şi caracter electoral, la întâlnire nelipsind candidatul PNL la Primăria Bacău.
Primăria Municipiului Bacău a anunţat astăzi, că de mâine, 7 aprilie,  prin Directia de Asistenţă Socială a Municipiului Bacăuşi prin Poşta Română, începe distribuirea tichetelor cadou, în valoare de 100 de lei, la domiciliul beneficiarilor. Tichetele vor fi date pentru alimente de bază pentru pensionarii din municipiul Bacău cu venituri brute cumulate din pensii de până la 1050 lei inclusiv. „În perioada 25 aprilie 2016 – 13 mai 2016 beneficiarii care nu au intrat în posesia tichetelor valorice la domiciliu le pot ridica de la Oficiul Poştal 1.În perioada 20 mai 2016 – 30 iunie 2016 tichetele valorice vor fi distribuite la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Bacau din str.  Ştefan cel Mare 17A“, se arată într-un comunicat de presă, semnat de George Săcăleanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite