Noi destinații de pe Aeroportul „George Enescu” din Bacău. Zboruri către Madrid, Bologna și Milano

0
Publicat:

Dan Air a anunțat zilele acestea programul de vară al companiei, care în acest an va opera zboruri din Bacău spre 11 destinații de importante din Europa, de două, trei sau chiar patru ori pe săptămână.

Compania DAN AIR și-a mutat toate operațiunile la Bacău FOTO DAN AIR
Compania DAN AIR și-a mutat toate operațiunile la Bacău FOTO DAN AIR

Mai mult, de pe 31 martie, până pe 26 octombrie, DAN AIR extinde lista destinațiilor, cu zboruri spre Madrid, Bologna și Milano (Bergamo).

Dan Air va zbura din Bacău spre Londra (Luton) în fiecare luni, miercuri, vineri și duminică, spre Bruxelles în fiecare luni, miercuri și vineri, spre Roma în fiecare luni, miercuri, vineri și duminică, spre Catania în fiecare joi și duminică, spre Torino în fiecare marți, joi și sâmbătă, spre Barcelona în fiecare miercuri, vineri și duminică, spre Dublin în fiecare marți, joi și sâmbătă, spre Liverpool în fiecare joi și duminică, spre Bologna în fiecare marți și sâmbătă, spre Madrid în fiecare marți și sâmbătă, spre Milano (Bergamo) în fiecare luni, vineri și duminică

„Am crescut frecvențele pentru rutele deja existente, pentru ca fiecare călător să își poată organiza vizitele sau vacanțele cu ușurință. Dorim să le arătăm pasagerilor din Bacău și nu numai că DAN AIR este un partener de călătorie de încredere. Așteptăm să îi vedem în număr cât mai mare la bordul aeronavelor noastre!”, a declarat Matt Ian David, CEO DAN AIR.

Compania a început oficial operarea pe Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău în data de 11 decembrie 2023, după ce și-a retras toate operațiunile de pe Aeroportul din Brașov.

Potrivit unor statistici proprii, 89% dintre zboruri au fost operate la timp, iar 11% au avut întârzieri de până la trei ore. Întârzierile au fost cauzate în principal de condițiile meteo nefavorabile. 

În afară de Dan Air, de pe Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău operează pe rute externe și Aeroitalia și Wizz.

După venirea Dan Air la Aeroportul din  Bacău și celelalte companii au anunțat suplimentarea unor zboruri, în special spre Italia, unde muncesc mulți băcăuani. Mai mult, pentru creșterea numărului destinațiilor și a profitabilității Aeroportului, Consiliul Județean Bacău a aprobat acordarea unui ajutor de minimis (600 de mii de euro- câte 200 de mii maxim fiecărui operator) companiilor care vor veni să opereze aici.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite