La un pas de o tragedie similară cu cea de la 2 Mai. Tânăr reţinut de poliţie după ce a fost prins la volan drogat şi cu permisul anulat, în Bacău

0
Publicat:

Un tânăr de 31 de ani a fost reţinut de poliţie după ce a fost prins drogat pe străzile din Oituz. Avea şi permisul anulat, potrivit IPJ Bacău.

Tânărul drogat a fost oprit de polițiști în trafic FOTO Poliția Română
Tânărul drogat a fost oprit de polițiști în trafic FOTO Poliția Română

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna băcăuană Oituz, a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins conducând un autoturism drogat şi cu permisul anulat, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

„Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Tânărul a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice. Din verificări a rezultat că cel în cauză avea anulat permisul de conducere", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive şi cu permis de conducere anulat. 

Reamintim că un al tânăr, Matei Vlad Pascu (19 ani), care luase cocaină, MDMA (amfetamină/extasy), bromazepam (ce avea și în mașină la control, în folia cu 4 pastile), două excitante și un antideprimant, a ucis doi tineri la 2 Mai (Constanța) în dimineața de 19 august 2023, după ce a intrat în plin cu mașina într-un grup care se deplasa pe marginea șoselei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite