FOTO Elevii se întrec la concursul "Cu viaţa mea apăr viaţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
elevi isuj

În perioada 30-31 mai Şcoala cu clasele I-VIII "Constantin Platon" din Bacău găzduieşte faza judeţeană a concursului cu tematică legată de protecţia civilă "Cu viaţa mea apăr viaţa".

La competiţie participă opt echipaje formate din elevi ai claselor V-VIII şi şase echipaje alcătuite din elevi ai claselor IX-XI, de la şcolile din judeţul Bacău.

În cele două zile de concurs, copiii participă la trei probe, una teoretică şi două practice. Cele două probe practice constă în transportarea asistată a unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 metri, respectiv în deplasarea cu masca de gaze pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat, a declarat Andrei-Constantin Grecu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău.

La finalul concursului cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa” – faza judeţeană, la nivelul claselor V-VIII primele trei poziţii arată astfel:

  • premiul I a fost câştigat de echipajul de la Şcoala gimnazială „George Enescu” – Moineşti;
  • premiul II - Şcoala gimnazială „Liviu Rebreanu” – Comăneşti;
  • premiul III - Şcoala gimnazială Nr. 2 – Târgul Ocna.

Vineri, 31 mai, la linia de start se vor alinia cele şase echipaje alcătuite din elevi ai claselor IX-XI, de la şcolile din judeţul Bacău.

Alte articole:

VIDEO FOTO Micuţii clasei a IV-a de la Şcoala “Al. I. Cuza” au lansat un volum de versuri şi proză

VIDEO Povestea lui Bogdan Ota, românul care a trecut de la muncitor necalificat la locul doi pe scena concursului „Norvegienii au talent“

 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite