Elevii din Bacău vor petrece "Săptămâna altfel" cu pompierii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Aproximativ 1.000 de elevi vor vizita Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău, în săptămâna 1-5 aprilie.

Programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, derulat de Ministerul Educaţiei Naţionale săptămâna viitoare, îşi propune implicarea elevilor şi a dascălilor în activităţi extracurriculare şi extraşcolare, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante. 

Reprezentanţii I.S.U.J. Bacău vor prezenta elevilor aspecte legate de activitatea instituţională, în cadrul unor acţiuni care se vor desfăşura în şcoli sau la sediile subunităţilor, din subordinea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău.

Activităţile vor avea tematică specifică privind popularizarea şi conştientizarea populaţiei, a salariaţilor şi elevilor, cu privire la riscurile specifice judeţului nostru, reducerea lor, precum şi la modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă.  De-a lungul celor cinci zile, aproximativ 1.000 de elevi vor trece pragul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău, având ocazia să afle cât mai multe lucruri despre tehnica de intervenţie folosită de către militari pe timpul unei situaţii de urgenţă, a declarat Andrei-Constantin Grecu, purtător de cuvânt al ISUJ Bacău.
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite