Copil de 11 ani dispărut de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Traian Creţu
Gabriel Traian Creţu

Poliţiştii băcăuani îl caută pe Gabriel Traian Creţu (în vârstă de 11 ani), care pe data de 29 octombrie a fugit de acasă.

Poliţiştii din comuna Sascut au fost sesizaţi pe 1 noiembrie, în jurul orei 11:30, de către mama copilului, că fiul ei Creţu Gabriel Traian, de 11 ani, a dispărut de la domiciliu.

Din cercetări a rezultat că în dimineaţa zilei de 29.10.2013, în jurul orei 06:30, minorul a luat 73 de lei din locuinţă, după care în mod voluntar a părăsit domiciliul şi nu a mai revenit până la momentul sesizării poliţiştilor. De asemenea, din verificările poliţiştilor a reieşit că băiatul a plecat în repetate rânduri  de acasă şi a revenit de fiecare dată după câteva zile.

Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare pe raza de competenţă în vederea identificării minorului, care la data dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac de culoare verde, o geacă cu portocaliu şi negru,  pantaloni tip blue-jeans albaştri, pantofi sport de  culoare mov, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie  Judeţean Bacău.

Minorul are următoarele semnalmente:

  • Înălţime - 1,30 metri,
  • Constituţie - astenică,
  • Greutate - aproximativ 40 kg,
  •  Faţă - ovală,
  •  Păr – drep, şaten, tuns scurt,
  •  Ochi – căprui. 

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau IPJ Bacău prin 112.

Alte articole:

Irina Jianu, trimisă în judecată de procurorii DNA în dosarul Miron Mitrea

Cumnatul primarului Romeo Stavarache, condamnat la trei ani şi două luni de închisoare, pentru şantaj

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite