Cine este şi ce proiecte are Emil Melinte, candidatul independent şi apolitic pentru funcţia de primar Bacăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Melinte (45 de ani) nu a făcut niciodată politică şi nu a fost înregimentat în vreun partid. Candidează pentru prima oară la alegeri. Este băcăuan la origine, inginer electronist, absolvent al Politehnicii din Iaşi, specialist în automatizări industriale.

Emil Melinte s-a format la CET Bacău între anii 1997 şi 2000, după care s-a angajat  în domeniul privat, ca proiectant atestat ANRE/ ISCIR, izolator hidrofug, instalator, electrician, specialist în instalaţii de tratamente secundare şi oţeluri. „Am lucrat foarte mult în ţară, pe proiecte inginereşti de anvergură, legând prietenii trainice şi colaborări de viitor cu oameni simpli, antreprenori sau proprietari de firme. În timpul liber scriu, şi la momentul oportun voi publica proză în mai multe volume, pe subiecte, cred eu, de mare interes pentru public“, spune Emil Melinte.


Candidatul este pasionat de artă şi cultură dar are şi proiecte pentru municipiul Bacău, prin care-şi doreşte să creeze locuri de muncă, să atragă investiţii şi să schimbe faţa oraşului. Este căsătorit de 25 de ani, are doi băieţi, din care cel mare este autist. „Sunt dedicat recuperării şi integrării copiilor autişti, am ,,deranjat˝ toate instituţiile din oraş şi de la Bucureşti pentru a sensibiliza comunitatea şi a susţine proiectul meu. Am călătorit foarte mult, am locuit şi muncit în multe oraşe, inclusiv în Capitală. Am organizat lansări de carte, expoziţii de sculptură sau de pictură, particip cu drag la activităţi din lumea artei şi culturii în general“, a mai spus Emil Melinte.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite