Cinci infractori au ajuns după gratii în ultimele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine
Imagine

Mai mulţi infractori, condamnaţi la închisoare, ce se sustrăgeau pedepselor, au fost încătuşaţi de către poliţiştii băcăuani.

Poliţiştii din Sascut i-au depistat joi, 14.martie, pe S. Benoni (20 de ani) şi S. Ghiocel (18 ani), din comuna Ştefan cel Mare, posesori de mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Aceştia au de executat pedepse privative de libertate de  un an şi 4 luni, respectiv 11 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În aceeaşi zi, a fost trimis după gratii N. Liviu (28 de ani), din Buhuşi, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Bacău. Cel în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 luni, pentru cerşetorie. N. Liviu a fost încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bacău.

Pe 13 martie, băcăuanul S. Nicuşor (26 de ani), posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Podu Turcului, a fost prins de către poliţişti. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violente.

Tot miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău l-au depistat pe Ionel A. (44 de ani), din Bacău, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Bacău. Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi patru luni pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. 

Infractorii au fost depuşi în Penitenciarul Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite