Elevă din Bârlad, dată în urmărire naţională după ce a dispărut de la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena-Adriana Motaş, în vârstă de 16 ani, originară din localitatea vasluiană Ciocani, este căutată de poliţişti de aproape două săptămâni, după ce adolescenta a dispărut fără urmă de la şcoală.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, eleva a fost văzută ultima dată în după-amiaza zilei de 5 martie. Ea era elevă în clasa a X-a la Liceul „Alexandru Ioan Cuza“ din Bârlad, unde a participat la primele trei ore de curs. Colegii fetei au spus că aceasta a plecat în timpul pauzei fără a spune nimic nimănui.

„Cei care au anunţat dispariţia au fost membri familiei când au văzut că fata nu a mai ajuns acasă de la cursuri. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale desfăşoară activităţile specifice pentru identificarea adolescentei, care a fost dată şi în urmărire naţională“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Din spusele familiei, minora era un copil liniştit  care mergea zuilnic la şcoală făcând naveta. Cei care o văd sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 sau la cel mai aporpiat post de poliţie. 

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite