Băcăuanii sunt invitaţi să citească în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bacau carti

În săptămâna naţională a voluntariatului, Clubul de Ecologie şi Turism ”Veniţi cu Noi” organizează o acţiune dedicată colectării de cărţi pentru bibliotecile de la sate.

Acţiunea ”Bacăul citeşte!  Veniţi cu noi?” se va desfăşura luni 12 mai, între orele 14.30 - 15.30, în Piaţa Tricolorului din municipiul Bacău. 

Organizatorii propun ca fiecare participant să vină şi să citească o carte în intervalul orar menţionat şi, eventual, să o doneze pentru o bibliotecă din zona rurală. Cei care doresc să doneze mai multe volume o pot face în timpul manifestării în Piaţa Tricolorului, sau la sediul organizaţiei: internatul Colegiului Naţional ”Ferdinand I” – parter.

Scopul proiectului “Bacăul citeşte! Veniţi cu noi?” este de promovare a ideii de implicare practică a comunităţii locale, în mod special a tinerilor, spre forme concrete de activitate, în problemele specifice voluntariatului, prin întărirea mişcării culturale şi stimularea participării civice, care să contribuie la formarea unei societăţi durabile în municipiul şi judeţul Bacău, au afirmat organizatorii.

Alte articole:

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite