Zeci de arădeni au ţinut să fie primii cumpărători ai magazinului de sport redeschis la Galleria Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primii clienţi au primit câte un voucher FOTO Adevărul
Primii clienţi au primit câte un voucher FOTO Adevărul

Zeci de arădeni au ţinut să fie prezenţi la redeschiderea magazinului  Intersport. Vorbim de cei care au dorit să fie în faţa magazinului înainte de deschidere, deoarece imediat după ora zece numărul acestora a crescut.

Intersport se află acum în Galleria Arad, situat pe strada Aurel Vlaicu, nr. 225-235. Primii 100 de clienţi au primit astăzi câte un voucher de cumpărături în valoare de 60 de lei. 

„Îmi plac produsele acestui magazin. Am venit să cumpăr adidaşi şi echipamente pentru înot. Am primit şi un voucher pe care îl voi folosi pentru adidaşi. Eu voi scoate din buzunar doar 80 de lei în loc de 140 lei”, spune Laurenţiu Codre, client.

Noul magazin Intersport se întinde pe o suprafaţă de 880 mp şi are o echipă formată din 12 angajaţi. Intersport înseamnă o gamă foarte variată de produse, servicii şi mărci, acoperind aproape toată gama de activităţi sportive, individuale sau de echipă: fotbal, tenis, baschet, volei, nataţie, etc. Intersport este cea mai mare reţea de magazine de articole sportive multibrand din regiunea de Nord-Vest a ţării, din România şi din lume. Reprezentanţii magazinului din Arad spun că vânzările până la această oră sunt destul de mari, iar numărul celor care le-au călcat pragul a crescut de la o oră la alta.
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite