„Weekend ca-n filme” în cele două locaţii Cinema City din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii sunt aşteptaţi la Cinema
Arădenii sunt aşteptaţi la Cinema

Arădenii sunt aşteptaţi în perioada 12 – 13 octombrie să petreacă un „weekend ca-n filme” şi să se bucure de sutele de premii şi surprize pregătite special pentru ei la Cinema City Atrium şi Cinema City Galleria.

Reprezentanţii companiei îi invită în acest weekend, între orele 12:00 – 20:00, pe arădenii de toate vârstele să participe la diferite concursuri şi jocuri interactive, să descifreze puzzle-uri şi să câştige pe loc sute de bilete la film, cutii de popcorn şi multe alte premii surpriză.

Eroii îndrăgiţi din cele mai cunoscute producţii vor păşi pragul Cinema City şi vor testa şi amuza toţi clienţii dornici de distracţie prin intermediul aplicaţiilor interactive, a curselor cu întrebări din domeniul cinematografiei sau a abilităţilor de recunoaştere a celor mai cunoscute filme într-o sesiune de mimă.

Din programul celor două zile nu lipsesc nici provocările pentru cei mici, unde, cei mai energici copii se vor putea întrece în competiţii de mini-golf , curse cu maşini şi multe alte activităţi create special pentru aceştia. Campania „Weekend ca-n filme” face parte din primul proiect de amploare dedicat unui singur oraş – „Arad loves cinema”, care a început în data de 29 martie 2013 şi va continua până la sfârţitul anului, constând în numeroase activităţi pentru publicul iubitor de cinematografie, campanii promoţionale şi premii surpriză.

Luna octombrie va aduce publicului arădean unele dintre cele mai aşteptate titluri ale toamnei. De la „Gravity 3D: Misiunea în spaţiu”, până la „Conspiraţia”, „Prisoners”, „Insidious: Capitolul 2”, „Machete 2”, sau „Justin şi cavalerii 3D”, arădenii cinefili se vor putea bucura de scene pline de suspans, cazuri controversate şi momente care îi vor ţine cu sufletul la gură.

Vă mai recomandăm: VIDEO Festivalul de Film Evreiesc începe prin omagierea lui Radu Gabrea

VIDEO Cele zece filme din competiţia Festivalului de Film „Comedy Cluj“

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite