VIDEO Se împlinesc 70 de ani de la înfiinţarea UTA-ei. La festivităţi vor participa şi foste glorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul acestei săptămâni aduce cu el în Arad un eveniment de marcă în viaţa celui mai galonat club de fotbal din Provincie. Se vor aniversa 70 de ani de viaţă ai clubului UTA Arad.

Astfel, pe 17 aprilie, la Palatul Cultural cu începere de la ora 18 este programată o lansare de carte, o festivitate de premiere, o lansare şi proiecţie a unui film documentar, expoziţie de torfee şi relicve. Sunt invitaţi de marcă, foste glorii ale UTA-ei, personalităţi ale fotbalului românesc, comentatori şi zarişti de marcă.

Pe 18 aprilie, de la ora 14, pe arena din Aradul Nou sunt programate trei jocuri demonstrative. Mai întâi e programat duelul dintre UTA 90 şi UTA 2015. Urmează apoi confruntarea dintre UTA Old Boys şi Honved Budapesta Old Boys.

"Când vom finaliza stadionul UTA va exista şi un muzeu. Filmul documentar pe care îl veţi vedea pe 17 aprilie va fi proiectat permanent în acest muzeu. Sper ca împreună cu suporterii să putem promova acest film, care să fie proiectat în cinematografele din Arad şi licee", a spus primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Reprezentanţii suporterilor spun că evenimentul este unul de excepţie care trebuie marcat aşa cum se cuvine.

"O ocazie fericită şi emoţionată, cum rar au fost în ultimii ani. Avem parte doar de lucruri pozitive când vine vorba despre UTA", a spus Dan Proca, preşedinte Suporter Club UTA.

Trebuie spus faptul că în ambele zile intrarea la manifestări este liberă, fiind aşteptaţi să participe toţi cei care iubesc clubul arădean. De asemenea, nu trebuie omişi cei care s-au ocupat de organizarea evenimentului: FC UTA, Primăria Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Suporter Club UTA şi Old Boys UTA.

Vă mai recomandăm: VIDEO A fost semnat contractul pentru modernizarea stadionului UTA. Valoarea investiţiei este de peste 32 de milioane lei

Diplomaţii europeni susţin dezvoltarea UTA Găgăuzia

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite