Victima atacului sângeros din parcarea unui supermarket din Arad, în moarte cerebrală. Organele vor fi donate

0
Publicat:

Medicii arădeni nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului care a fost împușcat și apoi înjunghiat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad.

Agresorul a fost arestat imediat FOTO Captură Facebook Arad
Agresorul a fost arestat imediat FOTO Captură Facebook Arad

Moartea lui aduce însă speranță altor persoane din România, deoarece bărbatul se afla în moarte cerebrală, iar familia și-a dat acordul pentru ca organele să fie donate.

Prelevarea de organe a avut loc, luni seara, la Spitalul Clinic Județean Arad. S-a efectuat de către o echipă mixtă formate din medici din Arad, București, Timișoara și Cluj. S-au prelevat ficatul și rinichii. Ficatul bărbatului a ajuns la București, la Fundeni, iar rinichii la Cluj”, a declarat directorul medical Cătălin Hreniuc.

Amintim că bărbatul a fost împușcat în cap cu un pistol cu glonț, iar apoi atacatorul i-a înfipt o șurubelniță în gât. Toate acestea au fost făcute de către un concubin gelos, care și-a atacat și partenera aflată cu victima în mașină. Totul în parcarea unui supermarket din cartierul arădean Micălaca. 

Victima a fost transportat imediat la spital și supusă unei intervenții chirurgicale.

Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, s-a intervenit chirurgical pentru plăgile din zona feței și a gâtului, iar în momentul de față este intubat pe Terapie Intensivă”, a declarat pe atunci Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Arad.    

Ambii erau din Fântânele

Bărbatul în vârstă de 55 de ani, era din Fântânele și se afla în mașină când a fost atacat de un bărbat în vârstă de 50 de ani, tot din Fântânele. În mașina victimei se mai afla concubina atacatorului. Acesta din urmă credea că femeia are o aventură cu bărbatul de la volan.

Cu toate acestea, cei care l-au cunoscut pe bărbatul atacat spun că nu avea o legătură amoroasă cu femeia.

Agresorul a fost imediat arestat preventiv pentru tentativă de omor, însă va fi schimbată și încadrarea juridică a faptei, deoarece bărbatul atacat a decedat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite