UPDATE Poliţista din Arad are şanse să devină „Vocea României”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţista Claudia Iuga FOTO arhivă
Poliţista Claudia Iuga FOTO arhivă

Poliţista din Arad, Claudia Iuga, va intra duminică, 1 Decembrie, de la ora 20,30, în etapa LIVE a show-ului „Vocea României”.

UPDATE Poliţista din Arad a fost preferata publicului, care a avut de ales dintre cei patru concurenţi ai echipei lui Smiley ce au intrat în etapa LIVE a „Vocii României”! Arădeanca a primit cele mai multe voturi de la telespectatorii emisiunii, trecând astfel în etapa viitoare a show-ului.  Ea a interpretat melodia Hot Stuff, a celebrei cântăreţe americane Donna Summer.

UPDATE  22:00 Claudia Iuga a făcut senzaţie şi în această seară. Toţi antrenorii au felicitat-o şi au spus că ea este făcută pentru acest concurs. „Ai fost senzaţională, ai dominat scena cu adevărat. Tu faci spectacol şi faci parte din Vocea României”, a spus Smiley. 

Aceasta înseamnă că, pentru prima dată în această ediţie, publicul va hotărî cine merge mai departe în cadrul competiţiei. Arădenii au postat pe site-urile de socializare mesaje prin care o asigură că îi vor fi alături.

Concurentul care va avea cele mai multe voturi va trece direct în faza superioară a competiţiei fiecare antrenor urmând apoi să mai aleagă o „voce” dintre cele trei rămase.

Poliţista Claudia Iuga este printre concurenţii de la Vocea României” care mereu a făcut senzaţie. Pentru ca ea să treacă în faza superioară  este nevoie să trimiteţi un SMS cu textul „Claudia” la nr. 1276, duminică seara, atunci când se va da startul votului. 

Vă mai recomandăm: Poliţista din Arad a făcut show la „Vocea României”. Claudia Iuga i-a spus lui Smiley că nu este din filmul ei

VIDEO Poliţista Claudia Iuga vrea să fie „Vocea României”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite