UPDATE FOTO Aproximativ 150 de arădeni s-au adunat în faţa Palatului Administrativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 150 de persoane s-au adunat, duminică seara, în faţa Palatului Administrativ pentru a protesta. O parte dintre ei au purtat steaguri şi pancarte pe care scria #rezist.

UPDATE 20.10 Numărul arădenilor care s-au aduna în faţa Palatului Administrativ a afost de aproximativ 150. 

Update 18,30. În faţa Palatului Administrativ s-au adunat aproximativ 50 de persoane. Nu se scandează nimic, câţiva tineri poartă pancarte pe care scrie # rezist.

Stire iniţială: 

Vlad Botoş a fost acolo seri la rând. 

„Duminică seara voi fi (din nou) în stradă. Voi fi în faţa Primăriei din Arad...la fel cum am fost acolo în fiecare seară începând cu 31 ianuarie când s-a adoptat OUG 13, noaptea pe ascuns, până la abrogarea acesteia. Miza este viitorul nostru în această ţară, ca şi cetăţeni, parte a unei societăţi corecte. Cum vrem să arate România în anii care vin. E vorba despre viitorul generaţiei noastre. E vorba despre viaţa noastră. Eu unul nu voi sta nepăsător. #rezist. Doar împreună şi uniţi...putem Salva România”, este mesajul postat de tânăr.

Vlad Botoş este preşedintele USR Arad.

Mai puteţi citi: Protest astăzi în Slatina. „Marşul pentru Justiţie – Nu suntem o naţie de hoţi!“ a fost anunţat pe Facebook

Protest faţă de corupţie, anunţat pentru duminică la Alba Iulia: „Nu vrem să fim o naţie de hoţi

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite