Tractoare furate din Italia au fost găsite la Vama Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tractoare căutate de autorităţile din Italia pentru că ar fi fost furate au fost descoperite la intrarea în ţară prin Vama Nădlac, doi bărbaţi din Mehedinţi fiind cercetaţi în acest caz.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Arad, au fost depistaţi doi cetăţeni români care intenţionau să introducă în ţară, cu documente false, două tractoare marca Massey Ferguson, care erau semnalate de către autorităţile italiene ca bunuri căutate pentru confiscare.

Cei doi români - Ion E. (27 de ani) şi Cristian N., (29 de ani), ambii cu din  Mehedinţi - conduceau două autoutilitare mărcile Fiat şi Iveco, transportând în remorci cele două tractoare agricole, pentru care au prezentat două facturi  emise pe numele unor alte persoane fizice din Mehedinţi.

Cei doi bărbaţi au declarat că nu ştiau că utilajele sunt căutate de autorităţile italiene după ce ar fi fost furate, afirmând că le-au cumpărat de la o firmă din Parma contra sumei de 2.000, respectiv 1.700 de euro.

Bărbaţii sunt cercetaţi pentru tăinuire la furt, iar utilajele au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Vă mai recomandăm: Douăzeci şi unu de români, arestaţi la Roma de 1 mai pentru furturi din buzunare

Nouă români acuzaţi de furturi de carburant, arestaţi în Italia
 

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite