Talentul la desen o trimite pe Paula Ambruş, trei zile la Disneyland

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Ambruş a câştigat o excursie în care o va întâlni pe Hannah Montana, în urma unui concurs de desene de Paşte. Eleva este în clasa a V-a la Şcoala Generală Nr. 5 şi spune că a mai participat la concursuri, iar acum norocul a fost de partea ei.

În vacanţa de vară, Paula Ambruş se va distra, timp de trei zile, împreună cu familia ei la Disnayland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate şi se va bucura de diferite jocuri şi spectacole, special organizate pentru ea. Paula este singura elevă din Arad care va pleca în această excursie, după ce a reuşit să se claseze pe locul întâi la un concurs de desene intitulat „De Paşte, iepuraşul aduce cadouri de la Carrefour”.

Competiţie acerbă

La competiţie au participat peste 9.000 de elevi din 20 de şcoli arădene. „Am mai participat la concursuri, însă de data asta am luat eu premiul cel mare şi sunt fericită. Nu mă gândeam că o să am ocazia să ajung în lumea poveştilor, la Disney, cu atât mai mult să o întâlnesc pe Hannah Montana, preferata mea”, a mărturisit Paula Ambruş, elevă în clasa a V-a la Şcoala Generală Nr. 5 din Arad. Micuţa are talent la desen şi spune că pentru concurs s-a pregătit câteva ore. „Am desenat doi iepuri care pictează un ou, lângă un coş mare de ouă. Am folosit carioci şi creioane colorate”, a continuat Paula.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite