Sute de arădeni au ajuns la spital zilele trecute. Au fost înregistrate şi două decese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 350 de arădeni s-au confruntat zilele trecute cu probleme de sănătate. Totodată s-au înregistrat şi două decese în urma unor stopuri cardiace.

Medicii de la secţia de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Arad au lucrat încontinuu. A fost vorba de accidente, violenţe, traumatisme, probleme digestive, alcool sau agresiuni.

„La secţia noastră au ajuns 364 de pacienţi, dintre care 272 au fost adulţi, iar 92 copii. Ca un fenomen aparte faţă de anii precedenţi îl constituie faptul că ne-am confruntat cu foarte mulţi pacienţi în seara de vineri. Au fost înregistrate 37 de cazuri de probleme digestive în rândul adulţilor şi 27 de probleme cardiace. Un număr de 21 de pacienţi au ajuns la spital cu probleme respiratorii şi 31 cu luxaţii, fracturi şi entorse. Zece victime au provenit din accidente rutiere, iar nouă au ajuns la spital din cauza agresiunilor. Cinci persoane s-au aflat în comă etilică“, a declarat dr. Monica Puticiu, şefa secţiei de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Arad.

Şi elicopterul SMURD de la Arad a fost solicitat în patru cazuri.

Vă mai recomandăm: 40 de medici de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca au primit de Paşte bucate tradiţionale

În prima zi de Paşte, vasluienii au dublat numărul solicitărilor la Ambulanţă

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite