Subiecte Bacalaureat 2015 Limba maternă Maghiară şi Germană Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marţi se va susţine proba la LImba Maternă FOTO arhivă
Marţi se va susţine proba la LImba Maternă FOTO arhivă

Bacalaureat 2015 Limba Maternă. Absolvenţii de liceu vor susţine marţi, 30 iunie, proba la Limba Maternă. Rezolvarea subiectelor la Bacalaureat 2015 la Limba Maternă Maghiară şi Germană se va face pe www.adevarul.ro, marţi, la ora 12.00.

UPDATE La Arad au fost înscrişi 94 de elevi, la Limba şi literatura maghiară, germană şi slovacă. Un elev nu s-a prezentat şi un elev a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Bacalaureat 2015 Limba Maternă

În judeţul Arad sunt 4.200 de absolvenţi de liceu din promoţia curentă, însă doar 2.992 s-au înscris la bacalaureatul din sesiunea de vară, rezultând că peste 1.200 de elevi nu susţin examenul. De asemenea, nu mai puţin de 571 de absolvenţi de liceu din promoţiile anilor trecuţi s-au înscris pentru susţinerea bacalaureatului.

Subiecte Germană

Subiecte Maternă Bacalaureat germana
Subiecte Maternă Bacalaureat germana

Subiecte Maghiară

image
image

Marţi are loc în cadrul examenului de BAC 2015 proba la Limba Maternă. 

Rezolvarea subiectelor la Limba Maternă Maghiară şi Germană din cadrul examenului de Bacalaureat 2015 va fi publicată pe www. adevarul.ro, în ziua de marţi, 30 iunie, la ora 12.00. La proba de Limbă Maternă vor particpa 90 de elevi din judeţul Arad, majoritatea la maginară. Se mai susţine examen şi la germană şi slovacă.

Regulament BAC 2015

Absolvenţilor de liceu le este interzis să intre în sălile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, dar nici cu telefoane mobile, căşti audio şi nici cu orice fel de mijloc electronic de calcul sau de comunicare.  Absolvenţilor li se interzice să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidaţi ori cu exteriorul. Candidaţii la BAC 2015 Română care încalcă regulile de mai sus vor fi eliminaţi din examen.

Lucrările vor fi corectate în alte judeţe decât cele în care au fost susţinute, o premieră în istoria organizării acestui examen. Măsura a fost luată de oficialii din Educaţie pentru a preveni eventualele tentative de fraudă.

Calendar BAC 2015

29 iunie, luni – proba la Limba Română

30 iunie, marţi – proba la Limba Maternă

1 iulie, miercuri – proba la Matematică şi Istorie

3 iulie, vineri – Proba la alegere la materiile Geografie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatica, Sociologie, Psihologie, Filosofie, Logică, Economie

7 iulie, marţi – afişarea rezultatelor parţiale până la ora 16:00 şi depunerea contestaţiilor între orele 16:00 – 20:00

8 – 9 iulie (miercuri şi joi) – rezolvarea contestaţiilor

10 iulie, vineri - Afişarea rezultatelor finale

Rezultatele la Bac 2015 vor fi publicate în data de 7 iulie 2015, iar Rezultatele finale la Bac 2015 vor fi publicate pe 10 iulie 2015”.

Vă mai recomandăm: Bac 2015. Cîmpeanu: 25.000 din 340.000 absolvenţi de liceu din promoţiile anterioare s-au înscris la examen

Bac 2015. Începe săptămâna de foc a Bacalaureatului. Lecţii video pe adevarul.ro despre cum se rezolvă modele de subiecte la Română

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite