Sanitas întrerupe activitatea în spital timp de două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grevă timp d edouă ore FOTO arhivă Adevărul
Grevă timp d edouă ore FOTO arhivă Adevărul

Membrii Sindicatului Sanitas Arad se află astăzi, miercuri, 19 octombrie, între orele 08.00 – 10.00, în grevă de avertisment, cu întreruperea activităţii în baza conflictului de muncă la nivelul sectorului de activitate „Sănătate, activităţi veterinare“, declanşat de Federaţia Sanitas din România.

Ei spun că protestul lor se adresează celor care nu asigură strategiile şi resursele financiare necesare funcţionării optime a sistemului şi nicidecum pacienţilor.

„Rugăm pacienţii să înţeleagă demersurile noastre deoarece luptăm pentru o reaşezare de valori în interiorul sistemului şi o reală îmbunătăţire a serviciilor medicale, asigurându-i în acelaşi timp că vom face toate eforturile pentru a nu crea disfuncţionalităţi majore pe perioada protestului”, spun reprezentanţii Sindicatului Sanitas Arad.

Vă mai recomandăm: Aproximativ 12.000 de medici şi asistente în grevă. Se cere eliminarea inechităţilor salariale. Calendarul protestelor

Aproape 20.000 de medici şi asistenţi medicali au intrat în grevă japoneză. Dacian Cioloş: „Bugetul actual nu permite majorarea salariilor”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite