Regele Mihai şi Regina Ana vor primi săptămâna viitoare cadourile oferite de admiratori şi colaboratori de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna viitoare, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu vor face o vizită privată în Elveţia, în care vor petrece câteva zile alături de Majestăţile Lor Regele Mihai şi Regina Ana. Cu acestă ocazie vor duc eşi cadoruile primite de Crăciun, la Săvârşin.

Familia Regală a fost împreună la mijlocul lunii decembrie, în Elveţia, înaintea sărbătorilor de Crăciun de la Săvârşin.

Acum, după sărbători, Alteţele Lor Regale vor duce cu maşina în Elveţia cadourile, felicitările şi mesajele primite de Majestăţilor Lor în România, cu ocazia Crăciunului 2015 şi Anului Nou 2016.

„Cu ocazia şederii în Elveţia, Majestăţile Lor şi Alteţele Lor Regale vor lua parte la un prânz festiv, la care vor fi invitaţi prieteni de familie“, se arată pe site-ul Casei Regale a României.

Din anul 2001 încoace, Crăciunul regal a fost sărbătorit din ce în ce mai frumos şi mai însufleţit, pe pământ românesc. Strămutat la Săvârşin, el a fost precedat, la mijlocul lui decembrie, la Palatul Elisabeta, de o sărbătoare a bradului de Crăciun, în care angajaţii Majestăţii Sale au primit daruri pentru ei şi pentru familie, înainte ca membrii Familiei Regale să plece la Săvârşin.

“Noi petrecem două zile în Sufrageria mare, punând daruri în pungi, împachetând cu hârtie frumoasă şi funde cadourile mai importante, distribuind cărţi ilustrate semnate de mână şi adăugând în pachete bomboane de pom, laolaltă cu mici ciocolate, portocale şi biscuiţi. Nu numai copiii apreciază pungile cu surprize de Crăciun, ci şi adulţii, chiar (sau mai ales) cei mai în vârstă. Doamna Dorina, decana de vârstă a cameristelor, astăzi pensionară, vine la întâlnire cu mare punctualitate. Ea nu ar rata sărbătoarea pomului de Crăciun la Palatul Elisabeta pentru nimic în lume”, mai scrie în volumul “Crăciunul Regal.

Vă mai recomandăm: FOTO Povestea celor 150 de Crăciunuri ale Familiei Regale române

Scandalul care a scos din minţi Casa Regală. Avocatul Regelui Mihai: „Majestatea Sa este indignat de acuzaţiile care pun la îndoială capacităţile sale”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite