Parlamentarii arădeni USL sunt în comisii importante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parlamentarii arădeni sunt in comisii importante FOTO Adevarul
Parlamentarii arădeni sunt in comisii importante FOTO Adevarul

Deputaţii Dorel Căprar şi Flavius Măduţa au depus astăzi juramantul în Camera Deputaţilor şi şi-au început oficial activitatea parlamentară. Flavius Măduţa face parte din Comisia de Politică Economica, Reformă şi Privatizare.

Dorel Caprar face parte din două comisii - Comisia pentru Drepturile Omului, Culte şi Problemele Minorităţilor şi din Comisia pentru Afaceri Europene.

„Comisiile în care am fost repartizaţi se ocupă de probleme extrem de importante. Suntem onoraţi de încrederea pe care am primit-o din partea conducerii USL. Este o dovadă că primul-ministru Victor Ponta şi întreaga conducere USL apreciază activitatea noastră”, a declarat Dorel Căprar.

Flavius Măduţa a declarat:

„Pornim activitatea parlamentară cu încrederea că împreună cu miniştrii din guvernul Ponta vom reuşi relansarea economiei şi să oferim premisele pentru o viaţă cât mai buna pentru toţi românii”.

Astăzi parlamentarii vor audia candidaţii pentru funcţia de ministru în comisii, iar mâine se va da votul de investitură pentru Guvern. Pe parcursul ultimelor două zile preşedintele PSD Victor Ponta a felicitat de mai multe ori Organizaţia Judeţeana PSD Arad pentru rezultatele foarte bune obţinute la alegerile din acest an.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite