O pisică agresivă a pus pe jar autoritățile din Arad. Cum s-a terminat povestea de la salonul de înfrumusețare

0
Publicat:

Pompierii arădeni au fost solicitați, sâmbătă, să intervină în cazul unei pisici agresive, care rămăsese blocată în garajul unei clădiri unde funcționa un salon de înfrumusețare din municipiul Arad. O echipă de jandarmi a ajuns la fața locului și a reușit să rezolve problema.

Pisica a fost scoasă într-o cutie de carton FOTO Jandarmeria Arad
Pisica a fost scoasă într-o cutie de carton FOTO Jandarmeria Arad

Sâmbătă, 3 iunie 2023, a fost o misiune neobișnuită pentru jandarmii  arădeni care au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unei pisici agresive. Au fost situații când au fost chemați pentru a da jos o pisică urcată pe acoperiș sau în pom ori căzută într-un canal, dar nu pentru una agresivă.

Jandarmii arădeni au mai avut misiuni cu animale agresive, însă era vorba despre câini, nu despre pisici.  

Sâmbătă, 3 iunie,  un echipaj de jandarmerie a fost solicitat în urma unui apel pe 112,  de către angajata unui salon de înfrumusețare de pe strada  Decebal, din municipiul Arad, pentru îndepărtarea unei pisici care se manifesta agresiv și care era blocată în garajul imobilului. Ajunși la fața locului jandarmii au identificat pisica și în ciuda comportamentului agresiv aceștia au reușit să o scoată din garaj,  cu ajutorul unei cutii”, spun reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Arad.

În sprijinul pompierilor, au fost solicitați reprezentanții Adăpostului pentru Animale din cadrul Gospodăririi Comunale Arad, care au preluat pisica.

Patru pisoi salvați de pe acoprițul unui magazin

Tot la Arad, în data de 1 iunie, în urma unui apel la 112 prin care un arădean a sesizat că o pisică este blocată pe acoperișul unui magazin din cartierul Grădiște, un echipaj al Detașamentului de Pompieri s-a deplasat la adresa indicată.

La fața locului, însă, subofițerii nu au găsit o pisică, ci patru pisoiași de câteva săptămâni. Prin preajmă se afla și mama acestora care, cel mai probabil, ca să-i ferească pe cei mici din calea oamenilor, i-a dus pe acoperișul magazinului.

Astfel, pompierii arădeni au salvat, de pe acoperișul magazinului, patru pisoi de doar câteva săptămâni.

Cu ajutorul scării, pompierii au reușit să-i coboare de acolo.  

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite